Oefendagen

Oefendagen

Praktijk-Blauw biedt met groot genoegen de oefendagen aan. Deze worden eens per maand aangeboden en zijn geheel vrijblijvend te bezoeken.
De mogelijkheid bestaat voor cursisten van zowel de cursus Lijfkracht-herstel als de Verdiepingsmodule, om elkaar hier te treffen en ervaringen uit te wisselen. De ruimte is ingericht om met elkaar in alle rust te kunnen oefenen/behandelen. De therapeut Jeffrey van den Dolder is aanwezig om te begeleiden waar nodig en vragen te beantwoorden.


 
Dit is een mooie gelegenheid om de geleerde technieken met elkaar te oefenen, of om jezelf eens te laten behandelen wanneer je dat graag zou willen. Gewoon gezellig bijkletsen en vragen stellen kan natuurlijk ook. Tevens mag je tijdens een oefendag een introducee meenemen die je zo onder begeleiding kunt laten kennismaken met Lijfkracht-herstel. Dit alles om een eventuele drempel weg te nemen om verder aan de slag te gaan met de technieken.
De oefendagen zijn beschikbaar van 12.00 uur tot 16.00 uur. Je mag zelf bepalen of je komt, hoe laat je komt en hoe lang je blijft.

Wij zijn wel genoodzaakt om hiervoor een kleine vergoeding te rekenen. koffie/thee/koekjes/fruit en de ruimte worden daarvoor natuurlijk door ons verzorgd.

Kosten € 10,- (gelieve in contanten te voldoen op de dag zelf)