Annet de Groot

Ik vind de cursus toegankelijk en laagdrempelig. Energetische geneeskunde is helemaal niet zweverig. We gingen meteen aan de slag, ervaren door te doen. Jij was gewoon jezelf, zonder opsmuk en fratsen en liet ons daardoor zien dat het heel gewoon was wat we gingen doen. De setting voelde veilig en vertrouwd wat maakte dat iedereen zich openstelde voor hetgeen jij ons wilde leren. Ieder kon en mocht hierbij zichzelf zijn en alles was goed. Kortom een geweldig klimaat om in te kunnen gedijen. Ik vond het bijzonder wat je met aanrakingen teweeg kunt brengen. Ook was er volop ruimte voor plezier, wat hebben we veel gelachen met elkaar. Ik ben erg rijk dat ik je tegen ben gekomen en ik dit van je heb mogen leren. Bedankt voor een geweldig weekend. Het heeft mij heel veel gebracht. Ik heb in dit weekend veel oude ballast achter me gelaten en voel me weer volledig in balans. Ik wil de methode zeker gaan inzetten in mijn praktijk om mensen weer in hun kracht terug te zetten. Het past helemaal bij hoe ik zelf ben en vind dat hulp moet zijn. Zonder fratsen mensen ECHT helpen, zodat ze snel weer zelf verder kunnen. Geen onnodige lange trajecten, maar oplossingsgericht. Ook wil ik Colin nog bedanken voor de goede verzorging.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de best mogelijke website te bieden. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten